BejelentésALOE VERA
Minden nap egészségesen

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlaponHírek
Hírek az Aloeéról

Aloe Vera – a csodanövény Az Aloe Vera a Lilliomvirágúak rendjébe és az Aloe félék családjába tartozó évelő növény. Régóta ismert külső és belső gyógyító ereje. Először kb. i.e. 1500 évvel említik, mint sikeresen alkalmazott gyógynövényt. Eredeti hazája Afrika. Húsos levelei akár 50cm-re is megnőhetnek. Leveleinek különböző részeit különböző célokra használják fel. Számtalan betegségre, bőrbetegségre, emésztőszervi problémára alkalmazható. 240féle növényi hatóanyaggal rendelkezik. Hatásai Sejtregeneráló, sejtmegújító, immunrendszer erősítő, tisztító, méregtelenítő, tápláló, fertőtlenítő, idegnyugtató, fájdalom csillapító. Ötször gyorsabban szívódik be a bőrbe mint a víz és eljut az összes bőrréteghez. Megtalálható benne majdnem az összes vitamin, gazdag ásványi anyagokban, aminosavakban és enzimekben. Alkalmazása Alkalmazhatjuk külsőleg sebekre, allergiás problémákra, kiütésekre, csípésekre, égési sebekre, bőrelváltozásokra. Csillapítja a vérzést, csökkenti a fájdalmat és a viszketést, fertőtleníti a sebeket, csökkenti a gyulladást, gyógyítja a herpeszt. Belsőleg ható termékeknél az aloe géljét használják fel, pl. gyümölcslevekben, ásványvizekben vagy 100%-os aloe üdítőben, ezen kívül létezik aloés kapszula is. Magas vitamin és ásványi anyag tartalma erősíti az immunrendszert, jó hatása van a gyomorra, és a keringésre, csökkenti a gyomorsav termelődését. Remek táplálék kiegészítő.
 RTL Klub Fókusz -->Régi új csodaszer= Aloe Vera /Video!/ >>


Úgy gondolom, közöttetek azok vannak legtöbben, akiknek van valamilyen egészségügyi problémája, (pl. allergia, cukorbetegség, magas vérnyomás, érelmeszesedés, daganat, izületi bántalmak, csontritkulás,  emésztési zavarok, gombafertőzés, bőrproblémák, túlsúly, látászavarok stb.) amire valamilyen mellékhatásmentes megoldást keresnek. Jó helyen jártok.


Remélem olyanok is vannak közöttetek, akiknek nincs semmi baja, és azt szeretné, hogy ne is legyen. Meg tudlak érteni, ha a magyar betegségügy kesztyűbedudáló tanfolyamán nem szeretnétek részt venni. Örülök Nektek.


Megmutatom, hogy az Aloe Vera gyógynövény és még néhány hasznos, természetes anyag mit tud nyújtani Számotokra az egészség megőrzése és a kóros állapotok javítása terén.


 


 


 


Free Music
Free Music

Free Music
Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Egy lehetőség [ 2008-08-17 11:39 ]

Üdvözlöm

Ha szeretné személyessé tenni honlapját, email-jeit megmutatjuk hogyan lehetséges.
Próbálja ki ezt a domain nevet:

www.gyogynoveny.tk

nem kell meglepődni a saját oldalára viszi.
Amennyiben azt szeretné, hogy ez így maradjon, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.
Leprogramozunk bármely szabad domain nevet, hogy az Ön oldalára navigáljon, mindezt havi 100 ft-ért, 2 évig és úgy, hogy a meglévő domain nevet nem kell sehova átregisztrálni, az tovább működik. Ha nem tetszik az általunk Önnek választott név, ebben az árban szabadon választhat
másikat!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!