BejelentésALOE VERA
Minden nap egészségesen

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
Hírek az Aloeéról

Aloe Vera – a csodanövény Az Aloe Vera a Lilliomvirágúak rendjébe és az Aloe félék családjába tartozó évelő növény. Régóta ismert külső és belső gyógyító ereje. Először kb. i.e. 1500 évvel említik, mint sikeresen alkalmazott gyógynövényt. Eredeti hazája Afrika. Húsos levelei akár 50cm-re is megnőhetnek. Leveleinek különböző részeit különböző célokra használják fel. Számtalan betegségre, bőrbetegségre, emésztőszervi problémára alkalmazható. 240féle növényi hatóanyaggal rendelkezik. Hatásai Sejtregeneráló, sejtmegújító, immunrendszer erősítő, tisztító, méregtelenítő, tápláló, fertőtlenítő, idegnyugtató, fájdalom csillapító. Ötször gyorsabban szívódik be a bőrbe mint a víz és eljut az összes bőrréteghez. Megtalálható benne majdnem az összes vitamin, gazdag ásványi anyagokban, aminosavakban és enzimekben. Alkalmazása Alkalmazhatjuk külsőleg sebekre, allergiás problémákra, kiütésekre, csípésekre, égési sebekre, bőrelváltozásokra. Csillapítja a vérzést, csökkenti a fájdalmat és a viszketést, fertőtleníti a sebeket, csökkenti a gyulladást, gyógyítja a herpeszt. Belsőleg ható termékeknél az aloe géljét használják fel, pl. gyümölcslevekben, ásványvizekben vagy 100%-os aloe üdítőben, ezen kívül létezik aloés kapszula is. Magas vitamin és ásványi anyag tartalma erősíti az immunrendszert, jó hatása van a gyomorra, és a keringésre, csökkenti a gyomorsav termelődését. Remek táplálék kiegészítő.


Linkek     Táplálék kiegészítők


                                                                  


 Forever Garlic-Thyme  


                 A fokhagyma és a kakukkfű évezredek óta szerepel az ember étrendjében. A gyógyhatásaik alapján legendássá vált két fűszernövénybôl olyan táplálékkiegészítô kapszulákat készítettek, amelyek megkímélnek minket a fokhagyma kellemetlen illatától. A Garlic-Thyme kapszulák segítik az emésztést, védenek a fertôzésektôl, méregtelenítik a szervezetet, javítják a szív- és érrendszer működését, védelmet nyújtanak a rákkeltô anyagokkal szemben. A tapasztalatok szerint csökkentik a vér koleszterin szintjét, értágító és vérnyomás csökkentô hatásuk van. Értágító hatása fôleg a láb, a szem és az agy szűkült erein (ún. perifériás ereken) érvényesül. Kiemelkedô antibiotikus hatása miatt influenza és köhögés esetén is alkalmazható.    


 100 db lágyzselé kapszula


Ár: 4 700 Ft


  Absorbent C          


         A minden napos C-vitamin fogyasztást fontosságáról ma már szinte mindenki tud. A tudomány egész listát kínál azokról a pozitív hatásokról, melyek ennek a vitaminnak köszönhetôek.
Az Flp Absorbent-C tablettája papayát, narancsot és más bioflavoidokat tartalmazó kellemes ízű rágótabletta. A hatékony felszívódás érdekében egy jól oldódó étkezési rosttal, a zabkorpával kombinálták.
Hatékony antioxidáns, fokozza az ellenállóképességet, jótékony védelmet nyújt a stressz ellen, csökkenti a dohányzás és a levegôszennyezés károsító hatását.  


100 db rágótabletta


Ár: 4 600 Ft


   Active Probiotic     


       A Forever Active Probiotic segítségével visszaállíthatjuk bélflóránk természetes baktériumháztartását, amely táplálkozási szokásaink és kedvezôtlen életmódunk következtében gyakran sérül. Az apró gyöngykapszula biztosítja az egészséges emésztôrendszer feltételeit, segíti a tápanyagok felszívódását és megfelelô állapotban tartja az immunrendszert. A Forever Active Probiotic jelenleg az egyetlen olyan készítmény a piacon, amely 6 nélkülözhetetlen baktériumtörzset tartalmaz, és nem kell hűtôben tárolni.  


30 db gyöngykapszula


Ár: 6 700 Ft


 Forever Arctic-Sea (Super Omega-3)  


      Az elmúlt néhány évtizedben végzett tudományos kutatások egyértelműen bizonyították, hogy az Omega-3 zsírsavak fogyasztása jótékony hatással van az egészségünkre. Az Omega-3 olyan alapvetô többszörösen telítetlen zsírsav, amely a lazacban és más hidegvízi halakban található. Az Arctic-Sea kapszulában az Omega-3 mellett az olivából származó Omega-9 is megtalálható, amely szintén telítetlen zsírsav. A két összetevô kombinációja jótékonyan támogatja a vér egészséges koleszterin és triglicerd szintjét, és jó hatással van a keringési rendszerre. Az étkezési szokásaink miatt rendkívül fontos táplálékkiegészítô!
Minden kapszula 225 mg EPA-t és 150 mg DHA-t tartalmaz.


60 db lágyzselé kapszula


 Ár: 7 900 Ft


 


 


 Echinacea Supreme    


         A bíbor kasvirág (Echinacea angustifolia és Echinacea purpurea) Észak-Amerika egyik legnépszerűbb gyógynövénye, eredetileg az indiánok alkalmazták. Az echinacea sok betegség gyógyításában játszik fontos szerepet, mert olyan alkotóanyagokat tartalmaz, amelyek serkentik az immunrendszert. A növénybôl készült kivonatban például megtalálható a gyenge antibiotikus hatású echinakozid és az echinacein gyulladáscsökkentô anyag. Tudományos kísérletek alátámasztották az Echinacea jelentôségét a súlyos fertôzések és gennyedések kezelésében, nagyon elônyösen egészítheti ki ugyanis a súlyos és makacs gennyedéssel járó elváltozások hagyományos vagy homeopátiás kezelését.

FIGYELEM!: A kanadai Centre de Sante et de Services Sociaux de Laval legújabb kutatásai szerint, krónikusan gyenge vagy zavart vesemöködés esetén az echinacea ellenjavalt.
    


 60 db tabletta           


Ár: 5 400 Ft


 Fields of Greens


 A Fields of Greens zsenge zöld árpából, lucernából és búzafűbôl és cayenne borsból készül. A növények betakarítása akkor történik, amikor tápértékük a legnagyobb, így azok bétakarotinban, enzimekben, aminosavakban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban, fehérjékben gazdagok. További összetevôje a méz, amely szintén a vitaminok, ásványi anyagok, és aminosavak gaydag forrása. Fogyasztása kompenzálja napjaink túlhajszolt életébôl fakadó hiányos (elsôsorban a friss zöldségek hiánya!) táplálkozásunkat.


80 db tabletta


Ár: 3 200 Ft                      


Forever A-Beta CarE


 A Forever A-Beta-Car-E-ben egyszerre található meg az A-vitamin (béta karotin) és az E-vitamin, valamint a szelénium. A fenti vitaminok és a szelén legújabb ismereteink szerint rendkívül hatékony antioxidánsok, amelyek lényeges szerepet töltenek be a szabad gyökök elleni harcban. (Az utóbbi évtizedek kutatásai bizonyítani látszanak, hogy a szabadgyökök kóroki szerepet töltenek be egy sor betegség kialakulásában.)
A béta karotin az A-vitamin elôanyaga, a szervezetünk alakítja A-vitaminná, amely fontos többek között a bôr, a köröm, a haj épségéhez. Az E-vitamin a szabadgyökök elleni küzdelem egyik legfontosabb fegyvere. Ezen kívül erôsíti a szervezet természetes védekezô rendszerét, az idegrendszert, csökkenti az öregedés sebességét.


100 db zselékapszula


 7 700 Ft


 


 


Forever Active HA


 A Forever Active HA hidratáló és nedvességpótló hatású, alacsony molekulasúlyú hyaluron sav, gyömbér olaj és kurkuma egyedülálló ötvözete. A leghatékonyabb természetes folyadékpótló táplálékkiegészítô ízületeink és bôrünk számára.


60 db lágyzselé kapszula


Ár: 7 200 Ft


 


 


Forever B12 Plus Folsavval


 A tabletta B12-t és folsavat tartalmaz, amely segíti az anyagcsere folyamatokat, ideértve a sejtosztódást, a DNS szintézist, a vörösvérsejtek termelôdését és a megfelelô idegi funkciókat.
A B12 vitamin hiánya egyben a folsav hiányát is jelenti, amely elengedhetetlenül fontos a magzat számára a terhesség elsô három hónapjában. A tabletta szedése hasonlóképpen elengedhetetlen a vegetariánusok számára is, mivel a B12 vitamint természetes módon általában állati eredetű forrásból nyerjük.


60 db tabletta


Ár: 3 700 Ft


 


 


Forever Calcium


 A Forever Calcium rendkívül tömény kálcium-citrát formula, amely szervezetét a napi szükséges kálcium mennyiség 100%-ával látja el. Négy darab Forever Calcium tabletta 1000 mg kálciumot tartalmaz, a hozzáadott D-vitamin és magnézium mellett. Ez a két elem maximalizálja a kálcium felszívódását. Két Forever Calcium a reggelivel és kettô a vacsorával könnyű, hatékony módja annak, hogy biztosítsa szervezete kálcium szükségletének kielégítését a jó csontozat érdekében.


90 db tabletta


Ár: 5 700 Ft


 


 


Forever Ginkgo Plus


 A Ginkgo többezer éve ismert, már-már "legendássá vált" gyógynövény, melyet a "szellem táplálékának" is neveznek. A Ginkgo Plus négy kínai gyógynövény egyedülálló keveréke. A ginkgo biloba levelének kivonatát, mely a fô összetevô, egyesítették három másik hatékony kínai gyógynövénnyel, a reishi gombából származó gynodermával, a schisandra bogyóval és a fo-ti-val. A ginkgo fokozza a vérkeringést az agyban, segít a gyenge emlékezôképességen és a szellemi kimerültségen, fokozza a kedélyállapotot és az energiát, növeli a koncentráló-képességet, a figyelmet és optimalizálja az anyagcserét. A Ginkgo a 3 másik alkotóelemmel ötvözve kiváló szellemi "táplálék".


60 db tabletta


Ár: 7 800 Ft


 


 


Forever Lycium Plus


 A lyciumot, ezt a kínai gyümölcsöt évszázadok óta használja a népi gyógyászat, javítja a külsô megjelenést, energiát és jó állóképességet biztosít. Gazdag aminosavakban és vitaminokban. A Lycium Plus másik összetevôje az édesgyökér (licorice), amely több, mint 150 komponensbôl áll, melyekrôl bebizonyosodott, hogy jótékony hatással bírnak. Leggyakrabban kiegészítô gyógynövényként alkalmazzák, szerepe, hogy erôsítse más gyógynövények legjobb hatásait. Ideális kiegészítô a lycium mellett.


100 db tabletta


Ár: 8 500 Ft


 


 


Forever Multi-Maca


 A Maca egy évelô növény, melyet Peruban termesztenek és nagy tisztelet övezi. A retekhez hasonló ehetô gyökér a helyi lakosok legfôbb tápláléka. A spanyol hódítók az "inkák szexuális növényének" nevezték, ma perui ginzengnek hívják. A modern kutatások szerint a maca növelheti a libidót, a szexuális potenciát és az energiát. A szárított Maca gyökér tápértéke igen magas, hasonlóan az olyan gabonafélékhez, mint a rizs és a búza. 60%-ban tartalmaz szénhidrátokat, 10%-ban proteineket, 8,5% élelmi rostot és 2,2%-ban lipideket. A Maca szexuális funkciókra gyakorolt kedvezô hatása valószínűleg a magas fehérjetartalomnak és a benne található sok létfontosságú tápanyagnak köszönhetô.
A Multi-Maca ötvözi a perui macát más válogatott, hatékony gyógynövényekkel.


60 db tabletta


Ár: 6 300 Ft


 


 


Forever Kids


  Mókás állatformájú színes, jóízű multivitamin tabletta, elsôsorban gyerekeknek kitalálva. Biztosítja a létfontosságú vitaminokat, ásványi anyagokat és fitonutrienseket, melyeket esetleg természetes tápanyagokkal nem, vagy nem kielégítô mennyiségben vesznek magukhoz. A tablettában lévô friss érett gyümölcsök és zöldségek a megfelelô feldolgozási eljárás során megôrzik vitamin, ásványi anyag és enzim tartalmukat, amelyekre a gyermekek szervezetének nagy szüksége van.
Nem tartalmaz cukrot, aszpartámot, mesterséges színezéket és tartósítószereket. Hatóanyaga olyan növényekbôl származik, mint a sárgarépa, brokkoli, spenót, káposzta, alma, áfonya, paradicsom és citrusfélék.


120 db rágható tabletta


Ár: 3 600 Ft 


 


 


 Forever Pro 6


 Hatféle vitamint, ásványi anyagokat és gyógynövényeket tartalmazó étrendkiegészítô, mely a prosztata egészségét hivatott megôrizni. A Saw Palmetto, Pygeum kivonat, Lycopene, szelén és más jótékony összetevôk hatékonyságát ötvözve jött létre A Forever Pro 6, amely jelenleg a legerôteljesebb hatású táplálékkiegészítô, amely a prosztata egészsége védelmében a piacon megtalálható.


90 db tabletta


Ár: 6 500 Ft


 


 


 Forever Vision


 A Forever Vision egy étrend kiegészítô fekete áfonyával, luteinnel és zeaxanthinnal, ezen felül antioxidánsokkal és más tápanyagokkal. A fekete áfonya közkedvelt, régóta alkalmazott gyógynövény, mely biztosítja a jó látás feltételeit, és javítja a szembe jutó vér áramlását. A lutein egy ismert karotenoid, amely számos zöldségfélében és gyümölcsben is megtalálható, segítve a retina védelmét.


60 db tabletta


Ár: 5 100 Ft


 


 


Forever Gin-Chia


 Két ôsi növény, az arany chia és a ginzeng a Gin-Chia tabletta fôbb alkotóeleme. Mindkét gyógynövény hatékony antioxidáns A-, B1-, B2, C- és D vitaminokkal, tiaminnal, riboflavinnal, kálciummal, vassal, nátriummal, káliummal, paprikával, cinkkel, rézzel, magnéziummal és mangánnal. Ezek az összetevôk egyesítve fokozzák a kedélyállapotot, növelik az ellenállóképességet, a kitartást, és javítják a vérkeringést.


100 db tabletta


Ár: 4 700 Ft


 


 


 Forever Nature Min


  Ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz kiegyensúlyozott arányban. A természetes tengeri üledék ásványi alapjából, valamint tengeri növényekbôl és állatkákból álló Nature Min tartalmazza a legtöbb olyan ásványi anyagot, melyek az emberi szervezetben megtalálhatók. Mivel testünk nem képes ásványokat elôállítani, azokat táplálékokból, illetve táplálék kiegészítôkbôl kell biztosítani számára.
Megfelelô orvosi kezelés mellett segítség lehet: növekedéskor fellépô fokozott ásványi anyag igény pótlására gyermekeknek; kismamáknak; csontritkulás megelôzésére illetve megléte esetén; csonttörésnél, fogászati implantáció esetén a csontosodás elôsegítéséhez.


180 db ásványi anyag tabletta


Ár: 4 700 Ft


 


 


Forever Nature`s 18


  Zöldségek és gyümölcsök egyedülálló kombinációban biztosítják szervezetünk számára a legfontosabb vegyületeket, amikre egészségünk támogatása során szükség van. Napi két tabletta megfelel öt étkezésnyi zöldség és gyümölcs antioxidáns tartalmának, amelyeket a következ? alapanyagokból nyertek: sz?l?, alma, feketeáfonya, fekete bodza, t?zegáfonya, málna, sz?l?mag kivonat. E gyümölcsök antioxidáns fitokémiai elemeiknek köszönhet?en az immunrendszert támogatják. A narancsban, grapefruitban, citromban, limettában található rutin (bioflavonoidok közé tartozó anyag, a C-vitamin kísér?je, segíti annak felszívódását, megvédi az oxidációtól)) az egészséges ízületi m?ködés és keringés fenntartásáért felel?s, er?síti a hajszálereket, a banán pedig magas kálium tartalmáról híres, képes fenntartani a vérnyomás egészséges szintjét. A répa, káposzta, karfiol, zeller és zöldbab fitokémiai elemei közismerten magas hatékonysággal képesek a szervezetünkben termel?d? szabad gyököket megkötni, ezért szintén jelent?s egészségvéd? hatás tulajdonítható nekik. A kivi, a szilva, a piros csemege paprika, a cukkini és a petrezselyem magas C-vitamin tartalmuk mellett emésztésünkre és szemünk épségére jó hatásúak.


 60 db rágótabletta


 Ár. 11 866 Ft


 


 


 


 


Free Music
Free Music

Free Music
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!