Bejelentés



ALOE VERA
Minden nap egészségesen

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.






Keresés a honlapon



Hírek
Hírek az Aloeéról

Aloe Vera – a csodanövény Az Aloe Vera a Lilliomvirágúak rendjébe és az Aloe félék családjába tartozó évelő növény. Régóta ismert külső és belső gyógyító ereje. Először kb. i.e. 1500 évvel említik, mint sikeresen alkalmazott gyógynövényt. Eredeti hazája Afrika. Húsos levelei akár 50cm-re is megnőhetnek. Leveleinek különböző részeit különböző célokra használják fel. Számtalan betegségre, bőrbetegségre, emésztőszervi problémára alkalmazható. 240féle növényi hatóanyaggal rendelkezik. Hatásai Sejtregeneráló, sejtmegújító, immunrendszer erősítő, tisztító, méregtelenítő, tápláló, fertőtlenítő, idegnyugtató, fájdalom csillapító. Ötször gyorsabban szívódik be a bőrbe mint a víz és eljut az összes bőrréteghez. Megtalálható benne majdnem az összes vitamin, gazdag ásványi anyagokban, aminosavakban és enzimekben. Alkalmazása Alkalmazhatjuk külsőleg sebekre, allergiás problémákra, kiütésekre, csípésekre, égési sebekre, bőrelváltozásokra. Csillapítja a vérzést, csökkenti a fájdalmat és a viszketést, fertőtleníti a sebeket, csökkenti a gyulladást, gyógyítja a herpeszt. Belsőleg ható termékeknél az aloe géljét használják fel, pl. gyümölcslevekben, ásványvizekben vagy 100%-os aloe üdítőben, ezen kívül létezik aloés kapszula is. Magas vitamin és ásványi anyag tartalma erősíti az immunrendszert, jó hatása van a gyomorra, és a keringésre, csökkenti a gyomorsav termelődését. Remek táplálék kiegészítő.




 


Aloe Berry Nectar


Aloe Berry Nectar  Népszerűségét a vizeletkiválasztó szervek tisztításán túl most a tôzegáfonya magas C-vitamin tartalma is növeli. Ezen kívül a pycnogenol természetes forrása, amely erőteljes antioxidánsként, különösen hasznos a kollagén szint megtartásában.

Az almalé A- és C-vitamin, valamint kálium és pektin tartalma miatt nagyon fontos. Az Aloe Berry Nectar étkezés mellé, vagy önmagában is fogyasztható. Kellemes aromáját és ízét a természetes, friss tôzegáfonya és az édes, érett alma adja. A hozzáadott természetes gyümölcscukor, a fruktóz teszi édessé, valamint a felnôttek és gyermekek számára is kedvelt itallá.

ÖSSZETEVÔK:
Aloe Vera Gél, fruktóz, természetes tôzegáfonya és almalé koncentrátum (ízesítés), szorbit, aszkorbinsav (antioxidáns), citromsav, kálium (aroma megôrzô), Sodium Benzonate (aroma megőrző), Xanthan Gum, Tocopherol (antioxidáns), színezőanyag, Red No. 40.
Nettó tömeg: 1 liter

ADAGOLÁS:
Jól felrázva, napi 0,5 dl


Ár: 6 500 Ft


 




 


Aloe Bit`s n Peaches


Aloe Bit`s n PeachesAz Aloe Verát évszázadokon keresztül egészségük megôrzésére használták az emberek. Az ôszibarackkal az Aloe Verához karotenoidokat adtunk - ezek értékes antioxidánsok és A-vitamin források, melyek nélkülözhetetlenek az immunrendszer megfelelő működésének fenntartásához.

A Bits n’ Peaches sok egészséges összetevőt tartalmaz egy pompás ízű italban. Fogyaszthatjuk jéggel vagy keverhetjük gyümölcslével. Élvezzük a természet adományának csodás ízét a nap bármely órájában!

ÖSSZETEVÔK
Aloe Vera lé (91,2%), gyümölcscukor, természetes aroma, étkezési sav (citromsav), barack sűrítmény (0,11%) tartósítószer (Nátrium-Benzoát), antioxidáns (aszkorbinsav, E-vitamin). Nettó térfogat: 1 liter

AJÁNLOTT FOGYASZTÁS
Napi 1/2 dl. Felhasználás elôtt jól fel kell rázni. A már felbontott Aloe Vera lét hűtôszekrényben tároljuk.


Ár: 7 200 Ft


 




 


 Aloe Blossom Herbal Tea


Aloe Blossom Herbal TeaAz Aloe bimbóval gazdagított gyógynövény teakeverék különféle levelek, gyógynövények és fűszerek természetes ötvözete, amely különleges íz és illat élménnyel ajándékoz meg bennünket. Koffein mentes, a megújulás érzését keltve hat ránk, akár meleg italként is fogyasztható.


A világ különbözô tájairól, Kínából, Jamaikáról, Egyiptomból, Amerikából és Indiából származó különös gonddal válogatott alapanyagokból készült e gondosan megkomponált teakeverék. A frissítô fahéj, narancshéj és szegfűszeg meleg, gyümölcsös zamatot kölcsönöz, jamaikai szegfűbors és gyömbér tartalma miatt pedig kellemesen nyugtató hatású. Saját ültetvényeinkrôl származó aloe vera bimbóval kiegészítve egy alacsony kalóriatartalmú, frissítô teakeverék áll rendelkezésünkre, a Forever Lite testsúly kontroll program nagyszerű kiegészítéseként.

ÖSSZETEVÔK
fahéj, narancshéj, szegfűszeg, földi szeder levél, szegfűbors, ánizskapor, gyömbér, kardamom, Aloe bimbó, Gymnema Sylvestre, kamilla.

TARTALOM
Egy doboz 25db fóliázott csomagolású teafiltert tartalmaz.

ADAGOLÁSA
Egy csésze forró teához 1db filtert adjunk. A filtert forró vízzel leöntjük, 3-5 percig állni hagyjuk, mielôtt a tasakot eltávolítanánk. Jeges tea készítéséhez öntsünk két csésze forró vizet 4 db filterre, majd 3-5 percig hagyjuk állni. A tasakok eltávolítása után még 2 csésze hideg vizet adjunk hozzá, majd lehűtve fogyasztható.


Ár: 4 600 Ft


 




 


 Forever Aloe Gel


Forever Aloe Gel Képzelje el, hogy felhasítja egy aloe levelét és közvetlenül a növénybôl kóstolja meg a levél géles tartalmát. A mi Aloe Vera Gélünk ezt az élményt adja vissza, amennyire csak lehetséges.


A csodálatos aloe levél több mint 75 féle tápanyagot, 200 különféle alkotóelemet, ezen belül 20 féle ásványi anyagot, 18 féle aminosavat és 12 féle vitamint tartalmaz. Ez a termék a szabadalmaztatott aloe stabilizációs eljárásnak köszönhetôen mindazok körében kedvelt, akik ügyelnek arra, hogy emésztôrendszerük egészséges, természetes energia szintjük pedig mindig optimális legyen.

Termékünk, ez a gazdag, rostos aloe gél elsôként nyerte el a Nemzetközi Tudományos Aloe Tanács minôsítô pecsétjét, igazolva, hogy minôsége és hatóanyagtartalma megegyezik a friss aloe levélben található gél minôségével és tartalmával. Naponta, akár önmagában, akár természetes gyümölcslével fogyasztva az egyik legjobb táplálékkiegészítô, ami elérhetô!

ÖSSZETEVÔK
Stabilizált Aloe Vera Gél, szorbit, aszkorbinsav, citromsav, kálium szorbát, sodium benzoát, Xanthan Gum, Tocopherol (E-vitamin) Nettó tömeg: 1 liter

ADAGOLÁS
Jól felrázva, naponta 1-2 alkalommal 0,5 dl


Ár: 6 500 Ft


 




 


Forever Freedom


Forever Freedom A Forever Freedomban az Aloe Vera olyan anyagokkal kombinációban van jelen, amelyek segítenek a megfelelô ízületi funkciók és mozgékonyság fenntartásában, s mindezt egy ízletes, narancsízű dzsúsz formájában.


A glukosamin szulfátot és a chondroitin szulfátot - a természetben elôforduló két olyan vegyületet, melyekrôl megállapították, hogy segítenek fenntartani az egészséges ízületi funkciókat és szabad mozgást - összekapcsoltuk stabilizált aloe vera gélünk gazdag összetevôivel.

Ehhez adtunk még C-vitamint és MSM-et, a biológiailag felhasználható kén elsôdleges forrását, mely szükséges a szervezet számára ahhoz, hogy képes legyen fenntartani az egészséges kötôszöveteket és az ízületi funkciókat. A glukosamin szulfát és a chondroitin szulfát olyan természetben elôforduló anyagok, amelyek segítenek fenntartani a porcok szerkezetét és egészségét, miközben ezeket a természetes mütôdés elnyelôket hidratáltan tartják.

Ugyanakkor az ízületekben található ízületi folyadékban biztosítja a szükséges viszkozitást, lehetôvé téve, hogy a felületek szabadon csússzanak el egymáson.

A szervezet öregedésével kevésbé képes arra, hogy produkálja az egészséges porc ilyen természetes elemeit, ami aztán elvezethet az ízületek elhasználódásához.

A Forever Freedom az általában javasolt mennyiséget kínálja glukosamin szulfátból (1500mg), chondroitin szulfátból (1200mg) plussz 750 mg MSM-et és 250 mg C-Vitamint 4oz-s adagonként. A glukosamin szulfát, chondroitin szulfát, C-vitamin és MSM keveréke az elkopás elleni védelem elsô vonalát kínálja. Akárcsak a többi FLP termék esetében, ezek a tápanyagok természetes forrásból származnak és kivételesen biztonságosnak tekintjük ôket. A Forever Freedom-mal praktikusan és táplálóan indul a napunk.

ÖSSZETEVÔK
Aloe Vera lé (89%), testesítô anyag (szorbit), természetes narancslé sűrítmény (2,4%), fruktóz, glukozamin-szulfát, kondroitinszulfát, természetes narancs aroma, metilszulfonil-metán (MSM), antioxidáns (aszkorbinsav), étkezési sav (citromsav), tartósítószer (nátrium-benzoát), antioxidáns (E-vitamin).


Ár: 8 900 Ft


 




 


 Izületi panaszokra  [cs08]



 A ma már szinte népbetegségnek számító arthritis (Az amerikai Arthritis Alapítvány adatai szerint csak Amerikában 40 millió ember szenved a több mint 100 különbözô betegséget és tünetet magába foglaló betegségtôl!) kezelésére a glükozamin-szulfátot tartják az egyik legismertebb természetes szernek. Svájci kutatók vizsgálatai szerint a glükozamin-szulfát mellékhatások nélkül csökkenti a duzzanatokat, és fájdalomcsillapító hatással is bír. Portugál kutatók több mint 1200 arthritises betegen vizsgálták a szer hatásosságát, eredményeik szerint nemcsak a betegek pillanatnyi állapota javult, hanem a pozitív hatás 6-12 héttel a szedés abbahagyása után is érezhetô volt. A glükozamin a laboratóriumi kísérletek során a porcképzôdést is elôsegítette.

A Forever Freedomban az aloe verát kombinálták Glükozamin-szulfáttal, Kondroitin-szulfáttal és Metil-szulfonil-metánnal. A glükozamin-szulfát és a kondroitin-szulfát olyan természetben elôforduló anyagok, amelyek segítenek fenntartani a porcok szerkezetét, miközben ezeket hidratáltan tartják. Az MSM a biológiailag felhasználható kén elsôdleges forrása, mely szükséges a szervezet számára ahhoz, hogy képes legyen fenntartani az egészséges kötôszöveteket és az izületi funkciókat.

A Nature Min ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz kiegyensúlyozott arányban. A természetes tengeri üledék ásványi alapjából, valamint tengeri növényekbôl és állatkákból áll, biztosítva a legtöbb olyan ásványi anyagot, amely az emberi szervezetben megtalálható. Ezek az ásványi anyagok az emberi szervezetben létfontosságú feladatokat látnak el.

A Forever Active HA hidratáló és nedvesség-pótló hatású, alacsony molekula-súlyú hyaluron sav, gyömbér olaj és kurkuma egyedülálló ötvözete, igen hatékony természetes folyadékpótló táplálékkiegészítô izületeink és bôrünk számára.

A csomag TARTALMA és javasolt mennyiség:
1 Forever Freedom Gél napi 0,3-0,5 dl reggel
1 MSM gél a fájó testrészbe maszírozva akár naponta többször is
1 Nature Min napi 2x1 tabletta
1 Active HA napi 2x1 tabletta


Ár: 28 900 Ft

A csomag megvásárlásával a darabonkénti árhoz képest 2281 Ft-ot takaríthat meg!




 A bizonyos nehéz napokra [cs05]



  A menstruáció nem betegség, mégis járhat egy sor kellemetlen tünettel, amelyeket megkönnyíthetünk néhány táplálékkiegészítô szedésével. Ezeket természetesen nem csak a menstruáció ideje alatt alkalmazzuk, hanem kúraszerűen.
Aloe Vera Gél, Multi Maca, Royal Gelly

Az Aloe Vera táplál, erôsíti az immunrendszert, (aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, szénhidrátok), ellenállóbbá tesz, méregtelenít, normalizálja a táplálék emésztôrendszerben történô áthaladásának idejét, tökéletesíti az emésztést, javítja a táplálék felszívódását.

A Multi Maca az ismert potencianövelô hatásán kívül hatásos a menstruáció ingadozása, a nôi hormonháztartás kiegyensúlyozatlansága ellen.

A Royal Gelly növeli az energiát, optimalizálja az anyagcserét, és küzd a stressz ellen, ami ezekben a napokban igen fontos lehet. Tartalmaz fehérjét, ásványi anyagokat és A-, C-, D-, E- és B komplex vitaminokat.

A csomag TARTALMA és javasolt mennyiség:
1 Aloe vera Gél napi 0,3-0,5 dl reggel
1 Multi Maca napi 1 tabletta
1 Royal Gelly napi 2x1 tabletta


Ár: 22 900 Ft

A csomag megvásárlásával a darabonkénti árhoz képest 2021 Ft-ot takaríthat meg!


 




 


Kismamáknak [cs04]


 A terhesség ideje alatt a megfelelô táplálkozás és mozgás mellett a táplálékkiegészítôk szedésével hozzájárulhatunk, mind a magzat, mind a kismama egészségének megôrzéséhez.
Aloe Vera Gél, Nature Min, A-Beta-Care, B-12, Calcium

Az Aloe Vera táplál, erôsíti az immunrendszert, (aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, szénhidrátok), ellenállóbbá tesz, méregtelenít, normalizálja a táplálék emésztôrendszerben történô áthaladásának idejét, tökéletesíti az emésztést, javítja a táplálék felszívódását.

A Nature Min biztosít egy sor olyan ásványi anyagot, amelyek az emberi szervezetben megtalálhatók (kalciumot, foszfort, magnéziumot)

A-Beta-Care ellátja a szervezetet A-vitaminnal, E-vitaminnal és szelénnel, olyan hatékony antioxidánsokkal, amelyek rendkívül fontosak a szabadgyökök elleni harcban.

A B-12 Plus Folsavval segíti az anyagcsere folyamatokat, ideértve a sejtosztódást, a vörösvérsejtek termelôdését és a megfelelő idegi funkciókat. A B-12 vitamin hiánya a folsav hiányát is jelenti, amely elengedhetetlenül fontos a magzat számára a terhesség elsô három hónapjában.

A Calcium pótlás rendkívül fontos a kismama számára a megfelelôen erôs csontozat érdekében. A Forever Calcium rendkívül tömény kálcium-citrát formula, amely a szervezetet a napi szükséges kálcium mennyiség 100%-ával látja el. 4 db Forever Calcium tabletta 1000 mg kálciumot tartalmaz a hozzáadott D-vitamin és magnézium mellett. Ez a két elem maximalizálja a kálcium felszívódását.

A csomag TARTALMA és javasolt mennyiség:
1 Aloe vera Gél napi 0,3-0,5 dl reggel
1 Nature Min 3x1 tabletta
1 B-12 napi 1 tabletta
1 A-Beta-Care kétnaponta 1 tabletta
1 Calcium napi 2x1 tabletta


30 500 Ft

A csomag megvásárlásával a darabonkénti árhoz képest 2759 Ft-ot takaríthat meg!


 




 


Megfázásos idôkre [cs01]


 


A megfázás leggyakrabban ôsz végén, tél elején, tél végén fordul elô, de télen is gyakori. Ez nem véletlen. A lehülés, a nyirkos, nedves levegô, a 0 °C körüli hômérséklet kedvez legjobban a vírusoknak. A téli idôszakban, kora tavasszal a szervezet immunrendszere legyengül, vitamin- és ásványianyag-tartalma lecsökken. A kellemetlen idôjárás okozta rossz közérzet, szintén gyengítik a szervezetet. Legjobb tehát a megelôzés, vagyis szervezetünk felkészítése erre az idôszakra. Erre ajánljuk az alábbi csomagot.

Az Aloe Vera 20 féle ásványi anyagot, 18 aminosavat és 12 vitamint tartalmaz. Táplál méregtelenít, javítja a pszichés státust, a fizikai állóképességet, erôsíti az immunrendszert.

Az Echinaceat már megelôzés céljából is ajánlott a hideg idôszak kezdetétôl szedni. Redukálja a megh?lés és influenza tüneteit. Az echinacea sok betegség gyógyításában játszik fontos szerepet, mert olyan alkotóanyagokat tartalmaz, amelyek serkentik az immunrendszert. A növénybôl készült kivonatban például megtalálható a gyenge antibiotikus hatású echinakozid és az echinacein gyulladáscsökkentô anyag.

A C-vitamin fontosságát a szervezet számára nem kell bemutatni. Megfázásos idôszakban azonban különösen fontos a szedése. Az Absorbent-C tablettában a jobb felszívódás érdekében a C-vitamint zabkorpával kombinálták.

Az Aloe Blossom Herbal Tea, Aloe bimbóval gazdagított gyógynövény teakeverék különféle levelek, gyógynövények és f?szerek ötvözete, mely jótékony hatása mellett különlegesen finom.

TARTALOM és alkalmazási javaslat:
1 Aloe Gél napi 0,3-0,5 dl reggel
1 Echinacea napi 1 tabletta
1 Absorbent-C napi 3x2 tabletta
1 Aloe Blossom Herbal Tea legalább napi 1 1/2-2 liter

A csomag megvásárlásával a darabonkénti árhoz képest 2027 Ft-ot takaríthat meg!


Ár: 21 900 Ft


 




 


Menedzsereknek  [cs07]


  


A menedzser-betegség összefoglaló neve mindazoknak a testi-lelki betegségeknek és tüneteknek, melyek igen gyakran alakulnak ki mindazoknál, akik állandó készenléti állapotban és tartósan nagy feszültség alatt élnek. A fokozott terhelés, a nagy felelôsséggel járó, állandó döntéskényszer, nap mint nap fokozott stresszt jelent. A folyamatos stressz hatására pár év alatt kialakulhatnak kedvezôtlen testi tünetekkel együtt járó panaszok, mely egyrészt csökkentik a teljesítôképességet, fáradékonyság, fejfájás, alvászavar, depresszió jelentkezhet. A szervezet ellenálló képessége lecsökken, kimerülnek a test erôforrásai, így megnôhet a hajlam a különböz? megbetegedésekre. (szív- és érrendszeri problémák, gyomorpanaszok, a libido csökkenése stb)

Amennyiben életmódot nem tudunk változtatni, legalább próbáljuk meg szervezetünket részben kárpótolni az ôt ért megpróbáltatásokért, illetve erôsíteni immunrendszerünket, fokozva ezzel a szervezet önvédekezésének képességét.

Az Aloe Vera táplál (aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, szénhidrátok), méregtelenít, normalizálja a táplálék emésztôrendszerben történ? áthaladásának idejét, tökéletesíti az emésztést, javítja a táplálék felszívódását. Az immunrendszer, a gyomor és béltraktus kiváló szabályozója. Aktiválja és serkenti a vér- és nyirokkeringést, a vese-, máj- és epehólyag funkciókat. Enyhíti az arthritiszes és reumás fájdalmakat. Javítja a pszichés státust, a fizikai állóképességet, erôsíti az immunrendszert.

A Royal Gelly minden egyes tablettája 250 mg színtiszta méhpempôt tartalmaz. Errôl pedig tudjuk, hogy a méhek a királynôt táplálják vele, ellátva ezzel az egészséghez és a hosszú élethez szükséges létfontosságú tápanyagokkal. Többek között A, C, D, E, B vitaminokkal, többféle aminosavval, ásványi anyagokkal, enzimekkel. A Méhpempô olyan magas érték? táplálék, amely az emberi szervezet sokféle, megzavart élettani m?ködését képes normalizálni. Különösen javasolt rendellenes fáradékonyság, szellemi vagy/és fizikai túlterheltség, pszichés zavarok esetén.

A Gin-Chia ginseng és a mexicoból származó chia növény kombinációja. A ginsenget legáltalánosabban mint a hosszú életet adó növényt ismerték, kutatások azt mutatják, hogy stimulálja az immunrendszer m?ködését, hozzájárul a jobb fizikai állóképesség eléréséhez. Stimulál, azonban nem élénkít, mint pl. a koffein. Különösen jó hatással van a kimerült, ennek következtében szexuálisan is gyengébb férfiakra. Az arany chia nev? növény Mexicoból származik, már az indián törzsek is tisztelték és stimuláló szerként használták. E két növény kombinációja energiát és ellenálló képességet biztosít. Tartalmaz mézet, fehérjéket, A, B, és C vitamint, riboflavint, kalciumot, vasat, nátriumot és káliumot.

Az A-Beta-CarE tartalmaz béta-karotinból származó A-vitamint, E-vitamint és szelént. Mindhárom rendkívül hatásos antioxidáns. A szabad gyökök olyan vegyi részecskék, amelyek testünkben a feszültség, a levegôszennyezés, a stressz és más környezeti ártalom hatására fokozott mértékben keletkeznek. Az A-Beta-CarE zselékapszulák antioxidáns forrást jelentenek a szabadgyökökkel szembeni harcban.

A Vision tabletta a megviselt szemre jótékony hatású tabletta fekete áfonyával, luteinnel, és zeaxanhinnal, ezeken felül más antioxidánsokkal és tápanyagokkal. A fekete áfonya régóta alkalmazott gyógynövény, mely segíti a jó látás feltételeit, javítja a szembe jutó vér áramlását, a lutein egy ismert karotenoid, amely számos zöldségfélében és gyümölcsben is megtalálható, segíti a retina védelmét. A Zeaxanthin és más karotenoidok a jó látásért felelősek.

A csomag TARTALMA és javasolt mennyiség:
1 Aloe vera Gél napi 0,3-0,5 dl reggel
1 Gin-Chia napi 1 tabletta
1 Royal Gelly napi 2x1 tabletta
1 A-Beta-Car-E kétnaponta 1 kapszula
1 Vision napi 1 tabletta


A csomag megvásárlásával a darabonkénti árhoz képest 2494 Ft-ot takaríthat meg!


Ár: 34 500 Ft


 




 


 Nagymaminak [cs02]


 


Idôsebb korban sajnos már sokminden nem m?ködik tökéletesen, azonban segíthetünk, hogy nagymamánk, édesanyánk, vagy akár magunk, ha elértük a nagymamakort, teljes életet élhessünk. Nem gyógyszert ajánlunk, hanem olyan táplálékkiegészítôket néhány tipikus idôskori problémára, amelyek segíthetik megelôzni a nagyobb bajt, és mellékhatások nélkül támogathatják az idôs szervezet karbantartását.
Aloe Vera Gél, Arctic Sea Omega 3 lágyzselé kapszula, Ginkgo Plus tabletta, Nature Min tabletta

Az Aloe Vera táplál (aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, szénhidrátok), méregtelenít, normalizálja a táplálék emésztôrendszerben történô áthaladásának idejét, tökéletesíti az emésztést, javítja a táplálék felszívódását.Az immunrendszer, a gyomor és béltraktus kiváló szabályozója. Aktiválja és serkenti a vér- és nyirokkeringést, a vese-, máj- és epehólyag funkciókat. Enyhíti az arthritiszes és reumás fájdalmakat. Javítja a pszichés státust, a fizikai állóképességet, mint ilyenre, a kor elôrehaladtával a szervezetnek egyre nagyobb szüksége lehet rá.

Az Omega 3 zsírsavak igen jó hatással vannak a szív- és érrendszeri problémákra. Csökkentik a vérrögök kialakulásának esélyét, elôsegítik az erek ernyedését és tágulását, javítják a keringést, csökkentik a magas vérnyomást, az érfalak gyulladását. Hatékonyak idegrendszeri és és pszichés betegségek esetében. Az Arctic Sea légyzselé kapszula halakból származó Omega3 zsírsavak, valamint az olivából származó Omega-9 zsírsavak révén igen jó minôségű táplálékkiegészítô, amelyre különösen idôs korban igen nagy szüksége van a szervezetnek.

A Nature Min tabletta segít az idôs korra nagy valószín?séggel kialakult csontritkulás legalább szinten tartásában, de tapasztalatok szerint még ebben a korban is elôfordult javulás e tekintetben.

Széleskörű tanulmányok kimutatták,hogy a Ginkgo-nak jótékony hatása van az enyhe-közepes memória kimaradásra, melytől idôs korban igen sokan szenvednek. A Ginkgo javítja az agyfunkciót, növeli az idegsejtek általi információátviteli sebességet. Jó hatással van a keringési rendszerre is. Kísérletek bizonyították, hogy az idôskori betegségekben szenvedôk a ginkgo hatására éberebbé váltak, a tesztfeladatokat jobban teljesítették és általánosan sokkal jobb pszichés állapotba kerültek.

Mindezek alapján a "Nagymami" csomaggal gondoljunk nagymamánkra, anyukánkra, idôs szerettünkre, vagy akár magunkra, a szervezet hálás lesz a gondoskodásért.

A csomag TARTALMA és javasolt mennyiség:
1 Aloe vera Gél napi 0,3-0,5 dl reggel
1 Arctik Sea napi 1-2x1 kapszula
1 Ginkgo Plus napi 2x1 tabletta
1 Nature Min csontritkulás megléte esetén napi 3x2 tabletta

A csomag megvásárlásával a darabonkénti árhoz képest 2131 Ft-ot takaríthat meg!


Ár: 28 900 Ft


 




 


Nagypapinak [cs03]


 


Idôsebb korban sajnos már sokminden nem működik tökéletesen, azonban segíthetünk, hogy nagypapánk, édesapánk, vagy akár magunk, ha elértük a nagypapakort, teljes életet élhessünk. Nem gyógyszert ajánlunk, hanem olyan táplálékkiegészítôket néhány tipikus idôskori problémára, amelyek segíthetik megelôzni a nagyobb bajt, és mellékhatások nélkül támogathatják az idôs szervezet karbantartását.
Aloe Vera Gél, Arctic Sea Omega 3 lágyzselé kapszula, Ginkgo Plus tabletta, Pro-6

Az Aloe Vera táplál (aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, szénhidrátok), méregtelenít, normalizálja a táplálék emésztôrendszerben történô áthaladásának idejét, tökéletesíti az emésztést, javítja a táplálék felszívódását.Az immunrendszer, a gyomor és béltraktus kiváló szabályozója. Aktiválja és serkenti a vér- és nyirokkeringést, a vese-, máj- és epehólyag funkciókat. Enyhíti az arthritiszes és reumás fájdalmakat. Javítja a pszichés státust, a fizikai állóképességet, mint ilyenre, a kor elôrehaladtával a szervezetnek egyre nagyobb szüksége lehet rá.

Az Omega 3 zsírsavak igen jó hatással vannak a szív- és érrendszeri problémákra. Csökkentik a vérrögök kialakulásának esélyét, elôsegítik az erek ernyedését és tágulását, javítják a keringést, csökkentik a magas vérnyomást, az érfalak gyulladását. Hatékonyak idegrendszeri és és pszichés betegségek esetében. Az Arctic Sea légyzselé kapszula halakból származó Omega3 zsírsavak, valamint az olivából származó Omega-9 zsírsavak révén igen jó minôségű táplálékkiegészítô, amelyre különösen idős korban igen nagy szüksége van a szervezetnek.

Széleskörű tanulmányok kimutatták,hogy a Ginkgo-nak jótékony hatása van az enyhe-közepes memória kimaradásra, melytôl idős korban igen sokan szenvednek. A Ginkgo javítja az agyfunkciót, növeli az idegsejtek általi információátviteli sebességet. Jó hatással van a keringési rendszerre is.

A Pro-6 tabletta hatféle vitamint, ásványi anyagokat és gyógynövényeket tartalmazó tabletta, amely a prosztata egészségét hivatott megôrizni.

Mindezek alapján a "Nagypapi" csomaggal gondoljunk nagypapánkra, apukánkra, idôs szerettünkre, szervezetük hálás lesz a gondoskodásért.

TARTALMA, alkalmazási javaslat:
1 Aloe vera Gél napi 0,3-0,5 dl reggel
1 Arctik Sea napi 1-2x1 kapszula
1 Ginkgo Plus napi 2x1 tabletta
1 Pro6 napi 3x1 tabletta


Ár: 30 900 Ft

A darabonkénti megvásárláshoz képest 2673 Ft-ot takaríthat meg!






 


Sportos élethez [cs09]


 


A sportos élet alapvetôen feltételezi a szervezet számára oly fontos mozgást, így legfeljebb a nem kielégítô táplálkozás során kialakult hiányosságokat szükséges pótolnunk a megfelelô táplálékkiegészítôkkel.

Az Aloe Vera táplál (aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, szénhidrátok), méregtelenít, normalizálja a táplálék emésztôrendszerben történô áthaladásának idejét, tökéletesíti az emésztést, javítja a táplálék felszívódását.Az immunrendszer, a gyomor és béltraktus kiváló szabályozója. Aktiválja és serkenti a vér- és nyirokkeringést, a vese-, máj- és epehólyag funkciókat. Enyhíti az arthritiszes és reumás fájdalmakat. Javítja a pszichés státust, a fizikai állóképességet, erôsíti az immunrendszert.

A Royal Gelly minden egyes tablettája 250 mg színtiszta méhpempôt tartalmaz. Errôl pedig tudjuk, hogy a méhek a királynôt táplálják vele,ellátva ezzel az egészséghez és a hosszú élethez szükséges létfontosságú tápanyagokkal.Többek között A, C, D, E, B vitaminokkal, többféle aminosavval, ásványi anyagokkal, enzimekkel. A Méhpempô olyan magas érték? táplálék, amely az emberi szervezet sokféle, megzavart élettani m?ködését képes normalizálni. Különösen javasolt rendellenes fáradékonyság, szellemi vagy/és fizikai túlterheltség esetén.

A Forever Nature`s 18 -at fogyasszuk szervezetünk zöldség és gyümölcs szükségletének biztosítására, egészségünk védelmére. A tablettában lévô gyümölcsök és zöldségek hatásos egészségmegôrzô és immunerôsítô antioxidánsokat és egyéb fito-kémiai elemeket tartalmaznak, amelyek testünk napi tápanyag szükségletének jelentôs részét biztosítják.

A Heat Lotion krém rendkívül hatásosan használható az esetleges sportsérülések, izomhúzódások rándulások, megeröltetések kezelésére. Bemelegítéshez és masszázskrémként is kiválóan alkalmas. Vigyázzunk, ha a sérülés után gyulladás lépne fel, a sérült testrész meleg, piros, a krémet NE használjuk!

A csomag TARTALMA és javasolt mennyiség:
1 Aloe vera Gél napi 0,3-0,5 dl reggel
1 Royal Gelly napi 2x1 tabletta
1 Nature`s 18 napi 4 tabletta
1 Aloe Heat Lotion szükség esetén a sérült fájó vagy bemelegíteni kívánt testrészre.


A csomag megvásárlásával a darabonkénti árhoz képest 2502 Ft-ot takaríthat meg!


Ár: 30 900 Ft






 


Változó korban [cs06]


 


A változás korában és a menopauzában sajnos igen sok kellemetlen tünettel, esetleg kóros folyamatokkal is számolnunk kell. Pszichés zavarok, csontritkulás, szív- és érrendszeri problémák. Természetesen a szükséges orvosi kezelés mellett hatásosak lehetnek az alábbi táplálékkiegészítôk is.
Aloe Vera Gél, Nature Min, Omega 3, Multi Maca

Az Aloe Vera táplál, erôsíti az immunrendszert, (aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, szénhidrátok), ellenállóbbá tesz, méregtelenít, normalizálja a táplálék emésztôrendszerben történô áthaladásának idejét, tökéletesíti az emésztést, javítja a táplálék felszívódását.

A Nature Min tabletta ásványi anyag tartalmánál fogva segíthet a kialakult csontritkulás javulásában.

Az Omega 3 zsírsavak igen jó hatással vannak a szív- és érrendszeri problémákra. Csökkentik a vérrögök kialakulásának esélyét, elôsegítik az erek ernyedését és tágulását, javítják a keringést, csökkentik a magas vérnyomást, az érfalak gyulladását. Hatékonyak idegrendszeri és és pszichés betegségek esetében. Az Arctic Sea légyzselé kapszula halakból származó Omega3 zsírsavak, valamint az olivából származó Omega-9 zsírsavak révén igen jó minôség? táplálékkiegészítô.

Multi Maca az ismert potencianövelô hatásán kívül hatásos a menstruáció ingadozása, a nôi hormonháztartás kiegyensúlyozatlansága ellen, valamint a menopauza idején.

A csomag TARTALMA és javasolt mennyiség:
1 Aloe vera Gél napi 0,3-0,5 dl reggel
1 Nature Min 3x2 tabletta
1 Omega 3 napi 1 kapszula
1 Multi Maca napi 1 tabletta



Ár: 28 900 Ft

A csomag megvásárlásával a darabonkénti árhoz képest 2055 Ft-ot takaríthat meg!






 


 Vizsgaidôszakra  [cs10]


 


A vizsgaidôszak szinte minden egyetemista, fôiskolás számára a nehéz idôszakot jelenti. Stressz, túlterheltség, álmatlan éjszakák, a szinte már intravénásan adagolt kávéfolyamok. Sajnos az anyagok elsajátításában nem segíthetünk, de a stresszes idôszak jobb átvészeléséhez kínálunk alternatív segítséget.

Az Aloe Vera táplál (aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, szénhidrátok), méregtelenít, normalizálja a táplálék emésztôrendszerben történô áthaladásának idejét, tökéletesíti az emésztést, javítja a táplálék felszívódását. Az immunrendszer, a gyomor és béltraktus kiváló szabályozója. Aktiválja és serkenti a vér- és nyirokkeringést, a vese-, máj- és epehólyag funkciókat. Javítja a pszichés státust, a fizikai állóképességet, erôsíti az immunrendszert.

A Gin-Chia ginseng és a mexicoból származó chia növény kombinációja. A ginsenget legáltalánosabban mint a hosszú életet adó növényt ismerték, kutatások azt mutatják, hogy stimulálja az immunrendszer működését, hozzájárul a jobb fizikai állóképesség eléréséhez. Stimulál, azonban nem élénkít, mint pl. a koffein. Az arany chia nevű növény Mexicoból származik, már az indián törzsek is tisztelték és stimuláló szerként használták. E két növény kombinációja energiát és ellenálló képességet biztosít. Tartalmaz mézet, fehérjéket, A, B, és C vitamint, riboflavint, kalciumot, vasat, nátriumot és káliumot.

A Ginkgo Biloba kivonat javítja az agyfunkciót, jó hatású a rövidtávú memóriára, növeli az idegsejtek általi információátviteli sebességet. Anti-stressz és szorongásellenes hatása is kimutatott. (NE csak a vizsga elôtti napon kezdjük el szedni, nem lesz hatásos!!!)

A csomag TARTALMA és javasolt mennyiség:
1 Aloe vera Gél napi 0,3-0,5 dl reggel
1 Gin-Chia napi 1 tabletta
1 Ginkgo Plus napi 1-2x 1 tabletta


Ár: 19 900 Ft

A csomag megvásárlásával a darabonkénti árhoz képest 2131 Ft-ot takaríthat meg!






 


 


Free Music
Free Music





Free Music




Üzenetküldés
Üzenjen!

E-mail címed:
Szöveg:


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?





Üzenőfal


Név:

Üzenet:



Szavazás





Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!